AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Δεκ 2012

Οι ταινίες του Σαββάτου στη Σάμο


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει σήμερα στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ (ώρα έναρξης 21:00) την ταινία "Οικογένεια Μαθουσάλα".

Πρόκειται για μια κωμωδία γιουγκοσλαβικής παραγωγής του 1982.

Η υπόθεση της ταινίας:

Στην περίοδο του Μεσοπολέμου, μια οικογένεια, που διατηρεί ένα γραφείο κηδειών, θα έλθει σε σύγκρουση, για επαγγελματικούς λόγους, με μια άλλη οικογένεια, με αποτέλεσμα να προκύψουν κωμικές καταστάσεις που θυμίζουν γκανγκστερική φάρσα.

Σκηνοθεσία: Σλόμπονταν Σίτζαν. Πρωταγωνιστούν: Μπόγκνταν Ντίκλιτς, Ντανίλο Στόικοβιτς, Πάβλε Βούισιτς.

Δείτε ένα απόσπασμα της ταινίας:


Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.


Ο κινηματογράφος Crystal Plex παρουσιάζει στις 18:30 την ταινία "Brave" .


Πρόκειται για μια ταινία computer animation, αμερικανικης παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Στα σκοτσέζικα όρη, ζει η Μερίντα, η πριγκίπισσα ενός βασιλείου με βασιλιά τον Φέργκους και βασίλισσα την Έλινορ. Μια κόρη που αψηφά τους νόμους αλλά και δεινή τοξότρια, η Μερίντα θα αρνηθεί ένα ιερό έθιμο και θα φέρει αναστάτωση στη χώρα. Σε μια προσπάθεια της να φέρει τα πράγματα σε ηρεμία, θα συμβουλευτεί μια γηραιά σοφή γυναίκα, η οποία θα της εκχωρήσει ένα βαρύ θέλημα.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Άντριους. Στη μεταγλωττισμένη έκδοση που προβάλλεται στον κινηματογράφο Crystal Plex ακουγονται οι φωνές των ηθοποιών: Σάκη Μπουλά, Τηλέμαχου Κρεβαικά, Βίνας Παπαδοπουλου κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


 Στις 21:00 ο κινηματογράφος Crystal Plex παρουσιάζει την ταινία "Αν..." .



Πρόκειται για μια δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε.


Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μάρω Κοντού, Θέμις Μπαζάκα κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111