AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Δεκ 2012

Παραμυθούπολη: Γλέντι την Κυριακή στον εμπορικό δρόμο Καπετάν Σταμάτη


Οι εκδηλώσεις της Παραμυθούπολης συμπληρώνουν αύριο (23/12) δέκα συνεχείς ημέρες! Την Κυριακή το πρωί όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά και το κέφι θα μεταφερθεί αυτή τη φορά στον εμπορικό δρόμο Καπετάν Σταμάτη.


Εκεί, 13 καταστηματάρχες της περιοχής διοργανώνουν από τις 11:30 το δικό τους γλέντι. Τους επισκέπτες περιμένουν Χριστουγεννιάτικη μουσική, κεράσματα και φυσικά ...πολύ κέφι.

- Στις 12:30, στον εμπορικό δρόμο Καπετάν Σταμάτη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Καπετάν Λαχανάς" θα παρουσιάσει  νησιώτικους χορούς από τις Κυκλάδες.
   
- Επίσης στις 12:30, η καθηγήτρια μουσικής Ελένη Περρή διοργανώνει μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά: "Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα". 


Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΟΝΑΣ και θα δοθεί στο Αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου. Θα εμφανιστεί η Χορωδία Κοινότητας Μυτιληνιών Σάμου, μέλη της Φιλαρμονικής της Κοινότητας Μυτιληνιών, ο μαέστρος Γ. Κουκούλης και μέλη της τάξης βιολιού της καθηγήτριας Ελένης Περρή.