AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Δεκ 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραλιακή


Στο θέμα της ανάπλασης της παραλιακής στο Βαθύ αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκαθαρίζει ότι «θα είναι παρών και θα ελέγχει την εκτέλεση των εξαγγελιών» σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης του έργου.

«Προχθές, πάλι, για μία ακόμη φορά, η παραλιακή οδός Θεμ. Σοφούλη της πόλεως Σάμου, πλημμύρισε με θαλασσινό νερό και  βοθρολύματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για αυτό το πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται όλο και οξύτερο τις προηγούμενες μέρες έκανε παρεμβάσεις με  ερώτηση της βουλευτή Σάμου  Αγνής Καλογερή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών-Υγείας-Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο και με ενέργειες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», σημειώνεται.

«Μάθαμε από την ενημέρωση του Δημάρχου και της Διαχειριστικής αρχής Βορείου Αιγαίου ότι το έργο της ανάπλασης της παραλιακής, που όπως λένε οι αρμόδιοι θα οδηγήσει στην οριστική λύση του προβλήματος, αναμένεται να ενταχθεί μέχρι το τέλος του χρόνου στα χρηματοδοτούμενα έργα και μέχρι τον Φεβρουάριο το πολύ να δημοπρατηθεί. Αναμένουμε και τις απαντήσεις των Υπουργείου στη βουλευτή», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.