AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Δεκ 2012

"Αφύπνιση": Το πρώτο μυθιστόρημα της νεαρής Σαμιώτισσας Αργυρώς Λεντούδη


Οι εκδόσεις "Ιβίσκος" και η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σάμου, παρουσιάζουν το Σάββατο 29/12 στις 7 μ.μ. το πρώτο μυθιστόρημα της νεαρής Σαμιώτισσας συγγραφέως Αργυρώς Λεντούδη με τίτλο: "Αφύπνιση¨.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης (Θεμ. Σοφούλη 47, Βαθύ) και σε αυτή θα μιλήσουν η φιλόλογος Γιάννα Χατζηκωνσταντή και η συγγραφέας του βιβλίου, Αργυρώ Λεντούδη.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:



Η Αργυρώ Λεντούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Καρλόβασι Σάμου και έχει σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται ως λογίστρια σε ναυτιλιακή εταιρία. Παράλληλα εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον εσωτερισμό, την αυτογνωσία και τις ενεργειακές και θεραπευτικές δυνάμεις των κρυστάλων. Το βιβλίο αυτό είναι η πρώτη της απόπειρα να εξωτερικεύσει και να μοιραστεί μ' ένα ευρύτερο κοινό την αγάπη της για τα μεταφυσικά, συνδυάζοντάς την με την δεύτερη αγάπη της, τη λογοτεχνία.


Στην επίσημη ιστοσελίδα των εκδόσεων Ιβίσκος μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την "Αφύπνιση", να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του μυθιστορήματος ή να αγοράσετε το βιβλίο.