AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουν 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα νέα γραμματόσημα των ΕΛ.ΤΑ για τη Σάμο

 

Τα νέα γραμματόσημα που εκδίδουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) για τη Σάμο, αυτή τη φορά για την πόλη της Σάμου, το Κοκκάρι και τον Μαραθόκαμπο, παρουσιάζει το MY SAMOS BLOG.

Τα νέα τευχίδια, όπως και τα πρώτα που κυκλοφόρησαν τα ΕΛ.ΤΑ στις 31/5 για το Καρλόβασι και το Πυθαγόρειο μαζί με τις συνοδευτικές καρτ ποστάλ τους, βασίζονται σε καλλιτεχνικές φωτογραφίες του Νίκου Χατζηιακώβου.

Αυτό που διαθέτει στο εξώφυλλό του τη φωτογραφία του Όρμου Μαραθοκάμπου κυκλοφορεί με αφορμή την Έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας του Κ. Κοτσανά, που θα πραγματοποιηθεί στον Μαραθόκαμπο από 19/7 έως 25/8.

Κάθε τευχίδιο περιέχει 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα και κοστίζει 7,80 ευρώ.

Η διάθεσή τους αρχίζει την επόμενη εβδομάδα από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Σάμου, Καρλοβασίου και Πυθαγορείου, από  τα συνεργαζόμενα με τα ΕΛ.ΤΑ σημεία πώλησης στο νησί και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα - Post Collection (Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα).

Δείτε τα τευχίδια:

Πόλη της Σάμου:

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση


 Κοκκάρι:

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση


Μαραθόκαμπος:

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού των ΕΛ.ΤΑ, η οποία επιμελήθηκε το σχεδιασμό των τευχιδίων, για τη διάθεση των φωτογραφιών τους στο MY SAMOS BLOG.