AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Φεβ 2014

Η συνέλευση και η πίτα του ΝΑ.Ο.Κ


Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του οργάνωσε στα γραφεία του την Κυριακή ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ), που έκοψε και την πίτα του.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ομίλου, Μάκης Αϊδίνης εστίασε σε δύο βασικά προβλήματα : τη στέγη του κτιρίου όπου στεγάζεται ο όμιλος, η κατάσταση της οποίας έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, καθώς και το κολυμβητήριο Καρλοβάσου, στο όποιο μετά από 10 χρόνια ακόμα δε μπορεί να βρεθεί λύση για τη λειτουργία του, ενώ ο όμιλος πέρυσι είχε καταθέσει πρόταση για τη χρήση του κάποιους μήνες τον χρόνο.

Ο κ. Αϊδίνης  αναφέρθηκε και στην επανακυκλοφορία της εφημερίδας του ΝΑ.Ο.Κ, η οποία είχε σταματήσει για οικονομικούς, κυρίως, λόγους τα τελευταία 2 χρόνια -όσοι επιθυμούν μπορούν με ένα μικρό ποσό να γίνουν χορηγοί για την έκδοσή της. Φέτος, όπως είπε, επανακυκλοφορεί με πιο λιτή εμφάνιση και πιο περιεκτική θεματολογία. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι η εφημερίδα του ΝΑ.Ο.Κ «Ναυτίλος» τυπώνεται σε 250 αντίτυπα που διανέμονται δωρεάν στα μέλη του στη Σάμο, σε ομίλους και συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Από την πλευρά τους οι έφοροι των τμημάτων παρουσίασαν το έργο που εκτελέστηκε τον περασμένο χρόνο στα τμήματά τους, τόσο σε εκδηλώσεις, όσο και σε μαθήματα/ σεμινάρια (ενδεικτικά, διοργάνωση του εθνικού τελικού αλιείας με φελλό, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος,  καθαρισμός παραλίας Λεπροκομείου, διοργάνωση beach party και χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, μαθήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου, ανοιχτής θάλασσας και αλιείας).

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και ο προγραμματισμός των τμημάτων για το νέο έτος, όπου μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται η συμμετοχή 4 αθλητών του ΝΑ.Ο.Κ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό στην Ιταλία, ο εμπλουτισμός της λιμνοδεξαμενής Μαραθοκάμπου, η συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα casting, φελλού σε γλυκά και αλμυρά νερά, η διοργάνωση τουρνουά αλιείας στο Καρλόβασι, καταδυτικό σχολείο το Μάιο, κατασκευή μετακινούμενης πλατφόρμας στο αλιευτικό καταφύγιο του Καρλοβάσου (Μαρίνα), έναρξη μαθημάτων και σχολείων, οργάνωση και συμμετοχή σε διασυλλογικούς αγώνες, συμμετοχή σε αγώνες (Aegean Regatta, Rally Αιγαίου, Ρόδος Cup κ.α.), διοργάνωση σεμιναρίων μετεωρολογίας, Α' βοηθειών, κ.α.), Τμήμα Ταχυπλόων, συμμετοχή στην 9η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών στην Σύρο.

Θα γίνει, τέλος, προσπάθεια από τον όμιλο και για τη δημιουργία τμήματος Παραδοσιακής Ναυσιπλοΐας