AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Φεβ 2014

Δύο παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα για την Κεφαλλονιά


Τις ευχαριστίες τους προς όλους τους Σαμιώτες, φορείς και σωματεία, που βοήθησαν στη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων ως έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στους πληγέντες από το σεισμό πολίτες της Κεφαλλονιάς απευθύνουν οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του τοπικού Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Η ανταπόκριση φορέων, σωματείων, συλλόγων, δύο δημοτικών σχολείων, καθώς και πλήθους εργαζομένων και ανέργων του νησιού μας, βοήθησε στο να συγκεντρωθούν δύο παλέτες με πράγματα, τα οποία θα παραδοθούν τις επόμενες μέρες στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλλονιάς - Ιθάκης μέσω της Εκτελεστικής Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ.

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Το Ε.Κ.Σ και το Ν.Τ. Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ συνεχίζουν τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων, αυτήν την εβδομάδα έως και αύριο, Παρασκευή, στην Ικαρία.

Η συγκέντρωση χρημάτων θα συνεχιστεί και για τις επόμενες μέρες στο γραφείο του Εργατικού Κέντρου Σάμου στο Βαθύ της Σάμου και για την Ικαρία κατόπιν επικοινωνίας.

Σωματεία, φορείς, σύλλογοι και εργαζόμενοι που επιθυμούν να συμβάλουν οικονομικά, καλούνται να επικοινωνούν με το Εργατικό Κέντρο Σάμου για τις επόμενες μέρες ή να τα καταθέτουν απευθείας στον λογαριασμό που έχει ανοίξει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλλονιάς - Ιθάκης για την ενίσχυση των σεισμοπαθών, στον λογαριασμό :


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΤΕ): Αριθμ. Λογαριασμού: 315 / 296119-93.

Δικαιούχος:
 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ενίσχυση σεισμοπαθών Κεφαλονιάς 2014).

IBAN : GR3501103150000031529611993