AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Απρ 2016

Καταγγελία από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Σάμου


Τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου, για την "παράνομη μετακίνηση υπαλλήλου Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων του ΚΕ.ΕΛ.Π.Ν.Ο, από τον κλάδο Νοσοκόμων-Τραυματιοφορέων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Τηλεφωνικό Κέντρο".

Πιο αναλυτικά, σε επιστολή που κοινοποίησε προς τον υπ. Υγείας, το ΚΕ.ΕΛ.Π.Ν.Ο, τη Διοίκηση της 2ης Υ.Π.Ε, την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν και τη διοίκηση του νοσοκομείου Σάμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων υποστηρίζει ότι "αφού ο αναπληρωτής διοικητής με 'Εντέλλεστε' επιφόρτισε τους Νοσοκόμους-Τραυματιοφορείς με το δύσκολο έργο του Νεκροθαλάμου, αποφάσισε να αποδυναμώσει κι άλλο τον κλάδο με αυτή τη μετακίνηση.

Ο αναπληρωτής Διοικητής, αν και υπάλληλος του Νοσοκομείου, αγνοεί προφανώς ότι εδώ και πολλά χρόνια μόνο ένας νοσοκόμος εργάζεται σε κάθε βάρδια, εκτελώντας και αλλότρια καθήκοντα και ότι τέσσερις εργαζόμενοι έχουν μετακινηθεί από τον κλάδο Νοσοκόμων-Τραυματιοφορέων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζητάει άμεσα την ανάκληση της μετακίνησης και προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων του κλάδου
".

"Όλοι οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων γνωρίζουν και κατανοούν τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου και πάντα παλεύουν γι' αυτά. Η λύση όμως δεν είναι οι εσωτερικές μετακινήσεις, αλλά οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού" αναφέρουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σάμου.