AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Απρ 2016

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 14 έως 20 Απριλίου


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 14 έως και την Τετάρτη 20 Απριλίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)". Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Απριλίου θα προβάλλει στις 18:00 και την ταινία "Αλαντίν: Οι Νέες Περιπέτειες (Les Nouvelles Aventures d`Aladin)".

Η ταινία Γάμος αλά Ελληνικά 2 είναι μια κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η Τούλα και ο Ίαν περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους επικεντρωμένοι στα νάζια της νεαρής τους κόρης, αντιμετωπίζοντας και οι ίδιοι προβλήματα στον γάμο τους. Αλλά ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλου αποκαλύπτεται και φέρνει τους πάντες πίσω, για ένα μεγαλύτερο και ακόμα πιο ελληνικό γάμο.



Σκηνοθεσία: Kirk Jones. Πρωταγωνιστούν: Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan κ.ά.


Διάρκεια: 94'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 


Η ταινία "Αλαντίν: Οι Νέες Περιπέτειες" είναι μια κωμωδία φαντασίας, γαλλικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας: 

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σαμ και ο καλύτερος του φίλος Χαλίντ μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Σαμ όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Αλαντίν, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. 

Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Σαμ ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Βεζίρη. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Αλαντίν, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Βεζίρη, να σώσει τον Χαλίντ και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Σάλια;



Σκηνοθεσία: Arthur Benzaquen.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των: Ανδρέας Ευαγγελάτος, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Νίκος Νίκας, Γιώργος Ματαράγκας, Στεφανία Φιλιάδη, Ντένης Μακρής, Ειρήνη Τσίγκα, Αλεξάνδρα Λέρτα, Δημήτρης Σαρλός.


Διάρκεια: 107'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27 στην πόλη της Σάμου, τηλέφωνο 2273025011.

Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.