AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαΐ 2017

Εκδρομή της Πεζοπορικής Ομάδας Καρλοβάσου στην Ήπειρο


H Πεζοπορική Ομάδα Καρλοβάσου διοργανώνει εκδρομή από 2 έως 6 Οκτωβρίου στην Ήπειρο, και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Βοβούσα και Βάλια Κάλντα της Πίνδου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής όπως το περιγράφουν οι υπεύθυνοι της ομάδας:

"Δευτέρα 2/10: Αναχώρηση από Σάμο 8.45 π.μ. άφιξη Θεσσαλονίκη 10.00 π.μ.

Στη συνέχεια μας περιμένει πούλμαν με ξεναγό και ξεκινάμε την περιήγηση της 1ης ημέρας :

Επίσκεψη στα γεφύρια του ορεινού όγκου των Γρεβενών και στο χωριό Σπήλαιο. Πεζοπορία στο γεφύρι Πορτίτσας, 3 ώρες περίπου επιστροφή στον ξενώνα.


Τρίτη 3/10: Αναχώρηση από τον ξενώνα 8.30 με πούλμαν και ξεναγό για μεταφορά στο σημείο αναχώρησης της πεζοπορίας για την 2η ημέρα της εκδρομής: 

Διάσχιση Αρκουδορέματος. Μεταφορά του κόσμου με το λεωφορείο στη θέση "Τίζα" και μετά με αγροτικά από το χωματόδρομο προς τη θέση Σταυρός όπου αρχίζει και το μονοπάτι προς τον πυρήνα του δρυμού. Αφού περάσουμε το ποτάμι κατευθυνόμαστε στις όμορφες όβιρες του ποταμού, και συνεχίζουμε προς Βοβούσα ακολουθώντας το Ε6 διεθνές μονοπάτι. Διάρκεια εκδρομής 6 ώρες. Επιστροφή το απόγευμα στον ξενώνα, με το πούλμαν το οποίο θα μας πάρει αφού τελειώσουμε την πεζοπορία μας.


Τετάρτη 4/10: Αναχώρηση από τον ξενώνα 8.30 με πούλμαν και ξεναγό για μεταφορά στο σημείο αναχώρησης της πεζοπορίας για την 3η ημέρα της εκδρομής:

Μεταφορά στη λίμνη Αώου, και ανάβαση στη κορυφή Φλέγγα, περίπου 6-7 ώρες. Επιστροφή το απόγευμα στον ξενώνα με το πούλμαν το οποίο θα μας πάρει αφού τελειώσουμε την πεζοπορία μας.


Πέμπτη 5/10: Αναχώρηση από τον ξενώνα 8.30 με πούλμαν και ξεναγό για μεταφορά στο σημείο αναχώρησης της πεζοπορίας για την 4η ημέρα της εκδρομής:

Διάσχιση Βασιλίτσας 5-6 ώρες, μια βατή και πανέμορφη αισθητικά διαδρομή στα αλπικά λιβάδια της Βασιλίτσας , ξεκινάμε από το χωριό Αβδέλα και καταλήγουμε στο χιονοδρομικό κέντρο, πάντα περπατώντας στο διεθνές μονοπάτι Ε6. Προαιρετική ανάβαση στην κορυφή 2249 μέτρων, την ψηλότερη για την εκδρομή μας. Μετά το τέλος της πεζοπορίας, μετάβαση με το πούλμαν στα για φαγητό και επιστροφή το απόγευμα στον ξενώνα.


Παρασκευή 6/10: Ελεύθερο πρόγραμμα.

Αναχώρηση από τον ξενώνα και μετάβαση με πούλμαν στο Μέτσοβο για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και αναχώρηση στις 17.30.

Τα στοιχεία της εκδρομής:

Τιμή ανά άτομο: 350 ευρώ.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με φόρους αεροδρομίου από και προς Σάμο / Θεσσαλονίκη.

Μεταφορά με πούλμαν από και προς αεροδρόμιο.

Μεταφορά με πούλμαν από και προς ξενώνα σε όλες τις εκδρομές.

Ξεναγός (οδηγός εκδρομών).

Ξενώνας Βάλια Κάλντα (Βοβούσα) 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, διαμονή σε κοιτώνες των 8 ατόμων.



Ο ξενώνας απέχει 3km από Βοβούσα.

Η προσφορά για την εκδρομή έχει δοθεί από το γραφείο Sophie's Tours, τηλ. 2273092367, Κοκκάρι Σάμου, και ισχύει για ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων 25 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προκαταβάλλουν στο τουριστικό γραφείο το ποσό των 100 Ευρώ μέχρι 19 Ιουνίου για την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων. Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να εξοφληθεί μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Δημήτρη Κονδύλη στο τηλέφωνο 6972541723 ή στο e-mail: dkondylis@sch.gr .