AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαΐ 2017

Συλλήψεις τριών ανδρών στη Σάμο


Φωτογραφία αρχείου

Τρεις άνδρες ηλικίας 37, 38 και 59 ετών συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου και του τοπικού Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών για παράνομη νυχτερινή αλιεία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κλοπής, της εξύβρισης, καθώς και της αντίστασης και της απείθειας κατά της Αρχής.

Οι τρεις άνδρες κατελήφθησαν στην παραλία Λεπροκομείου Καρλοβάσου κατά την επιστροφή τους από παράνομη αλιευτική νυχτερινή δραστηριότητα με το σκάφος “Άγιος Νικόλαος” Λ.Κ. 654, ιδιοκτησίας άλλου προσώπου.

Επιπροσθέτως, ο 59χρονος κατηγορείται για κλοπή και εξύβριση, ενώ ο 38χρονος και ο 37χρονος για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής.

Από την Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν τα αλιευτικά εργαλεία των συλληφθέντων καθώς και 19,5 kg ψαριών διαφόρων ειδών και χταπόδια συνολικού βάρους 1,9 kg τα οποία διατέθηκαν σε ευαγή ιδρύματα.