AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Μαρ 2018

Από 19/3-11/4 οι αιτήσεις για ένταξη σε δράσεις βιολογικής κτηνοτροφίας στη Σάμο


Επαναδημοσιεύτηκε η πρόσκληση ένταξης των κτηνοτρόφων της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων σε δράσεις βιολογικής κτηνοτροφίας.
 
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας, η πρόσκληση αφορά σε "ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία" και "ενισχύσεις για τη διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία".
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω δράση έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα ή ομάδες, που είναι ενεργοί γεωργοί.
 
Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της παρούσης πρόσκλησης θα γίνει κατά το διάστημα από 19/3 έως 11/4, μέσω πληροφοριακού συστήματος, με εγγραφή στον ιστότοπο https://registration.dikaiomata.gr/user_registration και υποβολή των αιτήσεων στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/Organics16/.
 
Για αναλυτικότερη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την πρόσκληση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr/ και να απευθυνθούν στα Τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης των Διευθύνσεων Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του υπουργείου.