AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Οκτ 2019

Δήμος Ανατ. Σάμου: Ζητεί από τώρα συντονισμό πολιτιστικών δράσεων για το 2020


Να ενημερώσουν άμεσα τον δήμο Ανατολικής Σάμου-Τμήμα Πολιτισμού για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις τους ενόψει του νέου πολιτιστικού έτους καλεί τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς των Δ.Ε. Βαθέος και Πυθαγορείου η τοπική δημοτική Αρχή.

"Θα θέλαμε να ενημερωθούμε για τις ημερομηνίες και την τοποθεσία που έχετε προγραμματίσει τη διεξαγωγή δράσεων, εκδηλώσεων και συναυλιών έως 30 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να οργανωθεί από την πλευρά του δήμου ένας ενιαίος πολιτιστικός χάρτης που θα προβάλει τις εκδηλώσεις και παράλληλα το νησί μας μέσω των συμμετοχών του δήμου στις εκθέσεις τουρισμού, των τουριστικών πρακτορείων, της ιστοσελίδας του δήμου και των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στόχος μας επίσης είναι η ελαχιστοποίηση της ταυτόχρονης διεξαγωγής εκδηλώσεων από φορείς την ίδια ημερομηνία.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των δράσεών σας το συντομότερο δυνατόν" αναφέρει το γραφείο αντιδημάρχου Τουρισμού-Πολιτισμού του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και στις δύο Δημοτικές Ενότητες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο πολιτιστικός χάρτης με τη συνδρομή όλων των συλλόγων και φορέων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις πολιτιστικές δραστηριότητες: 22733 50457, 22733 53529, 22733 50103.

Επικοινωνία και με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις dimvath@otenet.gr και desp@0615.syzefxis.gov.gr.

Φωτογραφία: Μανώλης Ζάννης

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com