AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Δεκ 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Η "έκρηξη" οργής του δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου!


Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί το σκηνικό που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Πυθαγόρα της πόλεως Σάμου, όπου ο δήμαρχος, Γιώργος Στάντζος, επιχείρησε να απομακρύνει μετανάστες. Πολλά ακούστηκαν έκτοτε, πολλά γράφτηκαν και σε αθηναϊκά ΜΜΕ: "ο δήμαρχος Σάμου εκπλιπαρεί", "σπρώχνει", "βρίζει", "φωνάζει", "ρατσιστικό παραλήρημα του δημάρχου" και διάφορα άλλα...

Το συμβάν κατέγραψε με το κινητό του ο Γιώργος Πατσομύτης από το samos24.gr. Όπως μετέδωσε, ο δήμαρχος βρέθηκε στην κεντρική πλατεία την ώρα που μετανάστες επιχείρησαν να την καταλάβουν, αλλά ανεπιτυχώς με την παρέμβαση της αστυνομίας και τη συνδρομή του.

"Ξανά κατάληψη της κεντρικής πλατείας. Τους απομάκρυνε η αστυνομία. Πλέον θα αναλάβουμε εμείς δράση, να κερδίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους" δήλωσε επιτόπου ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, που τόνισε: "Θέλουμε λύση αυτή τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος!".

To My Samos Blog δημοσιεύει το βίντεο αυτό και τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά ο κ. Στάντζος, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.


Νωρίτερα οι μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το "Ξενία", όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που τους απομάκρυναν, με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν αρχικά απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα και στη συνέχεια σε αυτή.

 



Δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com