Λαχταριστές γεύσεις από Σάμο προτείνει και σερβίρει ο καταξιωμένος Σαμιώτης σεφ Ανδρέας Λαγός (Nomad Chef), μέσα από το βιβλίο του "10 συνταγές που μαγειρεύονται & σερβίρονται με σαμιώτικο κρασί". Εκδόθηκε πρόσφατα, σε συνεργασία του με την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών (Ε.Ο.Σ) Σάμου, για λογαριασμό της.
Αλήθεια, τι να πρωτο...λιγουρευτεί κανείς βλέποντας απλά και μόνο την εικονογράφηση των συνταγών, τις φωτογραφίες της Αναστασίας Αδαμάκη;
Όπως και να' χει, ο Ανδρέας ρίχνει την ιδέα, δίνει και βήμα-βήμα τη συνταγή, οπότε καλή σας όρεξη!
* Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Παρασύρη από την Ε.Ο.Σ.Σ που επιμελήθηκε την εν λόγω έκδοση και τον σεφ κ. Ανδρέα Λαγό, οι οποίοι μας παραχώρησαν ευγενικά την άδειά τους για την αναδημοσίευση των συνταγών αυτών και των φωτογραφιών τους.