AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Φεβ 2013

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: "Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία η πλημμυρίδα"


Τον κώδωνα του κινδύνου για τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει στη δημόσια υγεία της πόλης της Σάμου το συχνό φαινόμενο της πλημμυρίδας στην παραλιακή λεωφόρο κρούει με σημερινή του ανακοινωση ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου.

Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

"Ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου εκφράζει την ανησυχία του για τους κινδύνους που δημιουργούνται για τη δημόσια υγεία, εξαιτίας του πλημμυρικού φαινομένου που –επί μακρόν- παρατηρείται στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Σάμου. Ως γνωστόν, τα ύδατα που καταλαμβάνουν τη συγκεκριμένη περιοχή, περιέχουν και λύματα. 

Με δεδομένο ότι οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία, εξαιτίας του συγκεκριμένου φαινομένου, είναι οι περισσότερο σοβαροί από οποιεσδήποτε άλλες προκαλούμενες δυσλειτουργίες στην καθημερινή ζωή των πολιτών της πόλης της Σάμου, καλούμε κάθε αρμόδια αρχή του τόπου μας να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να περιορισθούν οι κίνδυνοι δημιουργίας εστιών λοιμώξεων, αλλά και μεταφοράς λοιμογόνων παραγόντων εντός του οικιακού περιβάλλοντος των κατοίκων της Σάμου.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου"