AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαΐ 2013

Μαθήματα σκακιού από τον Σκακιστικό Όμιλο Σάμου «Μέλισσος»


Μαθήματα σκακιού κατά την περίοδο του φετινού καλοκαιριού, από την 1η Ιουνίου έως την 31η Αυγούστου, διοργανώνει ο νεοσύστατος Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος».

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στην πόλη της Σάμου, όσο και στο Καρλόβασι ως εξής:

Πόλη της Σάμου: μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 17.00 έως 20.00 σε αίθουσα που θα παραχωρήσει ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου. Διδάσκει ο Δημήτρης Δαγκλής.

Καρλόβασι: δύο φορές την εβδομάδα τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή και ώρες από 18.00 έως 21.00 στο κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι. Διδάσκουν οι Αντώνης Τσολομύτης αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Νίκος Ροκοπάνος καθηγητής Μαθηματικών του Γυμνασίου Καρλοβασίων που ήταν και οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Λέσχη Φίλων του Σκακιού» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη φετινή σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Καρλοβασίων.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν προβλέπεται η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού αντιτίμου για την συμμετοχή σε αυτά.

Παράλληλα με τα μαθήματα προβλέπεται και η διοργάνωση ανοικτού τουρνουά.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Τμήμα της πόλης της Σάμου μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Δημήτρη Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο e-mail: ddaglis@hotmail.com, για να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της πρώτης συνάντησης γνωριμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Τμήμα Καρλοβασίων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Νίκο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 2273035794 ή στο e-mail: mathm01015@math.aegean.gr, για να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της πρώτης συνάντησης γνωριμίας.