AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαΐ 2013

Πρωτοποριακά έργα των διάσημων εικαστικών Slavs and Tatars στη Σάμο


Η διεθνούς φήμης κολλεκτίβα καλλιτεχνών Slavs and Tatars καταφθάνει στη Σάμο. Για να παρουσιάσει, στο Αrt Space Pythagorion, από τις 20 Ιουλίου ως τις 10 Οκτωβρίου, έκθεση με έργα και εγκαταστάσεις, ειδικά μελετημένη για το συγκεκριμένο χώρο, στην καρδιά του λιμανιού.

Τα μέλη της διάσημης αυτής εικαστικής ομάδας έχουν εκθέσει έργα τους σε φημισμένα παγκοσμίως Μουσεία, όπως το Tate Modern, το MoMA και το Centre George Pompidou.

Τώρα έρχονται στη Σάμο για να παρουσιάσουν το έργο τους «Long Legged Linguistics», με όπλα τους τη φαντασία τους και τον πραγματικά πρωτότυπο τρόπο που εκφράζουν κάθε φορά διαφορετικές έννοιες και σύμβολα.

H πρωτοβουλία για την έκθεση και το Φεστιβάλ που θα φιλοξενήσει την ομάδα ανήκει στους ιδρυτές του Schwarz Foundation, του ελληνογερμανικού Πολιτιστικού Ιδρύματος που φιλοδοξεί να συμβάλει στη διαπολιτισμική συνεργασία μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών και χωρών της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

Η έκθεση των Slavs and Tatars πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Galerie Kraupa-Tuskany Zeidler του Βερολίνου έως τις 10 Οκτωβρίου 2013. Τα επίσημα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν στις 4 Αυγούστου.




Οι χώροι του Art Space Pythagorion: