AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαΐ 2013

Οι Active Member ανοίγουν το Ireon Music Festival 2013


Οι Active Member θα είναι το συγκρότημα που θα ανοίξει στις 7 Αυγούστου την αυλαία του Ireon Music Festival 2013.

Ήδη έως τώρα έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (8 Αυγούστου) και του Φίλιππου Πλιάτσικα (9 Αυγούστου) στο σημαντικό αυτό μουσικό φεστιβάλ, το οποίο γιορτάζει φέτος τα δέκα του χρόνια στο Ηραίον της Σάμου.

Active Member

Οι Active Member αποτελούνται σήμερα από την Sadahzinia και τον Β. D. Foxmoor, ο οποίος δημιούργησε το γκρουπ τον Ιούνιο του 1992.

Στις αρχές του 1995 οι Active Member τράβηξαν το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών και υπέγραψαν συμβόλαιο με την Warner (για πρώτη φορά ελληνικό hip-hop γκρουπ υπέγραφε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.) Μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Active Member με τίτλο "Το Μεγάλο Κόλπο", που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς. 

Έκτοτε οι Active Member τόλμησαν την υπέρβαση να βαφτίσουν το hip-hop που εκπροσωπούσαν και να το πουν Low Bap, προσδιορίζοντας ότι σημαίνει την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή. 

Στο τέλος του 2012 κυκλοφόρησε ο 17ος στη σειρά δίσκος τους, με τίτλο Αρσενάλι. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 600 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.