AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουν 2015

Συνταξιούχοι και οικοδόμοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ στις 11/6

 

Τα μέλη του και όλους τους συνταξιούχους από ταμεία μισθωτών ιδιωτικού τομέα καλεί στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ, στις 11 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ στην πλατεία Καρλοβάσου, η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου. Το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση θα δώσουν και οι οικοδόμοι.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή τους οι συνατξιούχοι υποστηρίζουν ότι "η συγκυβέρνηση με τις νέες συμφωνίες που δήθεν αντιπαλεύει, αλλά που θα εφαρμόσει στο τέλος μαζί με τη τρόικα, ετοιμάζει νέα αντιλαϊκά μέτρα για το λαό. Η συμφωνία μνημόνιο που ετοιμάζονται να υπογράψουν θα οδηγήσει ακόμα περισσότερο μεγάλα τμήματα εργαζομένων και συνταξιούχων στην ανεργία και τη φτώχεια.

Ενώ το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι τραπεζίτες και οι εφοπλιστές θα συνεχίσουν να μαζεύουν υπερκέρδη από τα προνόμια των μνημονίων, οι συνταξιούχοι θα δεχτούν για άλλη μια φορά επίθεση στο εισόδημά τους. Θα έχουμε περαιτέρω χειροτέρευση της Δημόσιας και Δωρεάν παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αφού συνεχίζουν να κλέβουν τα αποθεματικά των ταμείων και τις εισφορές μας
" αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Σωματείο Συνταξιούχων Σάμου.