AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εγκαίνια στο προαύλιο ναού στα Κοντακαίικα!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα Πολιτιστικού Τμήματος Πυθαγόρα Κοντακαίικων στο Facebook

Σε πολύ θερμή και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Κοντακαίικα Σάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών Ευσέβιος, πλήθος επισήμων και κατοίκων του χωριού.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο Σταμάτης Κάππος και η σύζυγός του, Γεωργία Χατζησταμούλου, χάρη στη γενναιοδωρία των οποίων έγινε δυνατή η ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό και ακολούθησαν τραγούδια από τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της εκκλησίας. Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από ολόκληρη την πορεία των έργων ανακαίνισης και την εκκλησιαστική ζωή του χωριού.

Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα εντυπωσιακά χορευτικά του συλλόγου Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας και τα πλούσια κεράσματα των γυναικών του χωριού στο μπουφέ που δημιουργήθηκε στον χώρο της εκδήλωσης.

Επόμενο μεγάλο στοίχημα για το χωριό είναι η δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Κοντακαίικων.

Ένα κέντρο που θα αναμορφώσει την πολιτιστική φυσιογνωμία του χωριού μας, θα στεγάσει όλα τα τμήματα του Συλλόγου "Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας" και θα γίνει εργαστήρι παραγωγής πολιτισμού του χωριού μας και ολόκληρου του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Κοντακαίικα Σάμου!




















Πηγή: Σελίδα Πολιτιστικού Τμήματος Πυθαγόρα Κοντακαίικων στο Facebook