AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Ιουν 2015

Συνάντηση για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων στις 5/6 στο Καρλόβασι


Με αφορμή την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η επιτροπή "Πράσινο Πανεπιστήμιο" του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει συνάντηση – συζήτηση με θέμα: "Διαχείριση στερεών αποβλήτων στο Αιγαίο: Προβλήματα - Καλές πρακτικές - Προοπτικές".

Ενώνοντας 6 νησιά από το βόρειο, νότιο και το κεντρικό Αιγαίο, θα γίνει συζήτηση για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στα νησιά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται και την προοπτική της διαχείρισής τους.

Ελαχιστοποίηση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση: είναι οι λέξεις-κλειδιά της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου στις αίθουσες τηλεδιάσκεψης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου δίνεται η δυνατότητα για παράλληλη σύνδεση των νησιών όπου βρίσκονται μονάδες του Πανεπιστημίου  Αιγαίου και συγκεκριμένα στη Σάμο (η αίθουσα τηλεδιάσκεψης βρίσκεται στο κτίριο της Πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι), τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Χίο, τη Ρόδο και τη Σύρο.

Καλεσμένοι είναι εκπρόσωποι των Δήμων και των Περιφερειών, φορείς, περιβαλλοντικές οργανώσεις και ενεργοί πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επιτροπή "Πράσινο Πανεπιστήμιο", Μιχάλης Μπάκας, τηλέφωνο 2251036402, e-mail: GreenUniversity@aegean.gr