AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουν 2015

Η "Ανατροπή" στην Υδρούσσα στις 9/6 και στο Νεοχώρι στις 10/6

 

Στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" θα επισκεφτούν την Τρίτη 9 Ιουνίου την Τοπική Κοινότητα του Νεοχωρίου και την Τετάρτη 10 Ιουνίου την Τοπική Κοινότητας της Υδρούσσας. Θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από την έναρξη της δημοτικής αρχής.

Η επίσκεψη είναι έκτακτη και σκοπό έχει την ενημέρωση των κατοίκων για την απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στις 5 Ιουνίου, που δεν συμπεριέλαβε στην ημερήσια διάταξη τα θέματα περί έγκρισης επισκευής και αντικατάστασης της εσωτερικής οροφής και του δαπέδου του κοινοτικού συγκροτήματος του Νεοχωρίου και έγκρισης επισκευής και αποκατάστασης του οδοστρώματος του δημοτικού δρόμου Υδρούσσα - Κοντακαίικα.

Οι υπεύθυνοι της "Ανατροπής" καλούν τους κατοίκους του Νεοχωρίου, της Υδρούσσας, αλλά και όσους ενδιαφέρονται, να παραβρεθούν στην συζήτηση. 

Η συζήτηση την Τρίτη στο Νεοχώρι θα ξεκινήσει στις 19:00 στην πλατεία του χωριού, ενώ την Τετάρτη στην Υδρούσσα θα ξεκινήσει στις 20:00 το απόγευμα στο καφενείο Χατζηκωνσταντή.