AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουν 2015

"Σύντομα το Κ.Τ.Ε.Ο Σάμου θα επαναλειτουργήσει"


Την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Αιγαίου Κώστας Παπαδόπουλος. Συνεργάστηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Μεταφορών, ειδικά για το τοπικό Κ.Τ.Ε.Ο, στις εγκαταστάσεις του οποίου βρέθηκαν για να διαπιστώσουν την εξέλιξη των εργασιών για την επαναλειτουργία του.

Μετά την επίσκεψη στο Κ.Τ.Ε.Ο ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: "Οι εργασίες εγκατάστασης του νέου μηχανολογικού εξοπλισμού από την ανάδοχο εταιρεία ολοκληρώνονται σύντομα.

Παράλληλα, συνεχίζονται εντατικά οι απαιτούμενες για την επαναλειτουργία εργασίες επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων. Γίνεται καταγραφή  καθώς και ο προγραμματισμός  των εργασιών που απομένουν.

Οι συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Διοίκησης, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, καθώς και ο ρυθμός των εργασιών, δείχνουν ότι σύντομα το Κ.Τ.Ε.Ο Σάμου θα είναι έτοιμο για την πιστοποίησή του, με ISO, απαραίτητη προϋπόθεση για την επαναλειτουργία του
".