AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Ιουν 2015

Η επίσκεψη της "Ανατροπής" στον Παγώνδα


Μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" επισκέφτηκαν την Τετάρτη τη Δημοτική Κοινότητα του Παγώνδα Σάμου. 

Τους υποδέχτηκαν κάτοικοι της περιοχής και έγινε εποικοδομητική και ουσιώδης συζήτηση για διάφορα θέματα. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διοίκηση του Δήμου και διάφορες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Τσάτσος, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα. Συγκεκριμένα, το σχολείο του Παγώνδα έχει υποβαθμιστεί από 6θέσιο σε 4θέσιο, και αυτό απαγορεύεται βάσει νόμου, επειδή το σχολείο αυτό προέρχεται από συγχώνευση των Δημοτικών Σχολείων Παγώνδα και Ηραίου. Επίσης ανάφερε ότι όταν χρειάζονται εργάτες για απλά πράγματα, "δεν δίνει σημασία κανένας".

Ύστερα από συζήτηση με τους κατοίκους για θέματα της καθημερινότητας, ο πρόεδρος τόνισε ότι θέλει ίση μεταχείριση για όλες τις δημοτικές κοινότητες. Ιδιαίτερα, η περιοχή του περιλαμβάνει και τον Παγώνδα και το Ηραίο, και πρέπει να δείξουν το απαραίτητο ενδιαφέρον. Το Ηραίο είναι ένα τουριστικό μέρος, που θα έπρεπε να έχει διαφορετική μεταχείριση τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος είπε: "Όχι αλλού να αγιάζουμε και αλλού να ξεπαγιάζουμε…"