AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Ιουν 2015

Στήριξη Κατρακάζου στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου


"Για την τοπική μας κοινωνία το σαμιώτικο κρασί είναι δεμένο άρρηκτα με την Ε.Ο.Σ.Σ (Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου), η οποία, σύμφωνα με τον αναγκαστικό νόμο 6085/1934, έχει και το αποκλειστικό δικαίωμα οινοποίησής του", δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.

Προς "αποφυγή κάθε σκόπιμης παρεξήγησης", ο Αντιπεριφερειάρχης εξηγεί ότι "η εντολή που η τοπική κοινωνία μάς έχει δώσει και την υλοποιούμε πιστά είναι η στήριξη του Σαμιώτη αμπελουργού μέσω της στήριξης των συνεταιρισμών του και της Ένωσής του. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι είμαστε και θα είμαστε πιστοί σε αυτήν την εντολή στηρίζοντας την Ε.Ο.Σ.Σ και κατ' επέκταση τον Σαμιώτη αμπελουργό και το σαμιώτικο κρασί".

Με αφορμή και την επικείμενη έκθεση για τα κρασιά του Αιγαίου στην Αθήνα, όπου θα δώσουν το παρών τρία οινοποιεία του νησιού, ο κ. Κατρακάζος σημειώνει ότι "ως Περιφερειακή Αρχή, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, πιστοί στην ισχυρή εντολή που η τοπική κοινωνία μάς έδωσε, αγωνιζόμαστε ώστε να εξασφαλίσουμε, αλλά και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία προβολής των νησιών μας, αλλά και των προϊόντων τους.

Η συνδιοργάνωση, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη της Ένωσης Οινοποιών και Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, εκδήλωσης για την παρουσίαση των κρασιών του Αιγαίου στην αγορά της Αθήνας είναι μια τέτοια πολύ σημαντική ευκαιρία, που καθοδηγήθηκε από την Περιφερειάρχη μας, την κυρία Καλογήρου, με σκοπό την προβολή των κρασιών των νησιών της Περιφέρειάς μας".