AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Σεπ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το 4ο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό στη Σάμο!

 
Ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Καρλόβασι της Σάμου το 4ο Τοπικό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις!

Το τουρνουά αποτελούνταν από 4 αγώνες των 4 ωρών και συνολικά πήραν μέρος 13 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών.

Οι τεχνικές που επιτρέπονταν ήταν το εγγλέζικο, το μπολονέζ και το απίκο και ο κάθε αθλητής είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όποιο δόλωμα ή μαλάγρα ήθελε, χωρίς περιορισμό στην ποσότητα.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με τον κανονισμό αλιείας με φελλό της Ε.Ο.ΥΔ.Α (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας), εκτός από κάποιες παραλλαγές που είχαν ως σκοπό την απλούστευση των διαδικασιών.

Στο πρωτάθλημα αλιεύθηκε σημαντική ποσότητα ψαριών σε σχέση με τα 3 προηγούμενα πρωταθλήματα, με συνολικό βάρος τα 11285 gr

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές στα γραφεία του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου.

Οι 5 πρώτοι του τουρνουά κέρδισαν διάφορα δώρα σχετικά με την αλιεία όπως καλάμια, μηχανισμούς ψαρέματος κ.ά, όλα προσφορά εταιρείας - χορηγού της διοργάνωσης.

Νικητής του Πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε ο Μαργαρώνης Δημήτρης με 3910 gr, δεύτερος ο Λουλούδης Δημήτρης με 1620 gr και τρίτος ο Σημαιοφορίδης Παναγιώτης με 855 gr. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή επίδοση της αθλήτριας Πατρώνη Κυριακής (16 ετών) στον τελικό αγώνα, με 520 gr, που της χάρισε την δεύτερη θέση στον αγώνα.

Ο ΝΑ.Ο.Κ με το 4ο Τοπικό Πρωτάθλημα αλιείας δείχνει ότι είναι ο μόνος σύλλογος που έχει επενδύσει τόσο πολύ στους αγώνες αλιείας με φελλό.

Τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι η καλύτερη προπόνηση για τα Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα που κατά καιρούς οι αθλητές του συλλόγου λαμβάνουν μέρος.

Το επόμενο Πρωτάθλημα ξεκινάει στο τέλος Σεπτεμβρίου στην λιμνοδεξαμενή Μαραθοκάμπου και αυτή την φορά οι αθλητές θα διαγωνιστούν στα γλυκά νερά.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφίες από το 4ο Τοπικό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις!