AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Σεπ 2015

Σκάκι στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι από τον "Μέλισσο"


Την έναρξη μαθημάτων για τη φετινή χειμερινή περίοδο (Σεπτέμβριος 2015-Ιούνιος 2016) ανακοίνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος".

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στην πόλη της Σάμου, όσο και στο Καρλόβασι.

Συγκεκριμένα, στην πόλη της Σάμου θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα, από 16:00-20:00, στο κτίριο του Αρχιπελάγους "Μανιάκειο", με δάσκαλο τον Δημήτρη Δαγκλή.

Στο Καρλόβασι θα γίνονται επίσης κάθε Σάββατο από 16:00-20:00, στο  κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής. Εκεί θα διδάσκουν οι Αντώνης Τσολομύτης, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών, και Νίκος Ροκοπάνος, εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Καρλοβάσου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου.

Το ύψος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 50 ευρώ ανά οικογένεια.

Όσοι ενδιαφέρονται για το τμήμα Βαθέος (πόλη της Σάμου), μπορούν να επικοινωνούν με τον Δημήτρη Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο e-mail ddaglis@hotmail.com , για περισσότερες πληροφορίες.

Αντίστοιχα, οι  ενδιαφερόμενοι  για το τμήμα στο Καρλόβασι μπορούν να επικοινωνούν με τον Νίκο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 2273035794 ή στο e-mail nikosrokopanos@gmail.com .