AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιουλ 2016

Ο Νίκος Κατρακάζος κοντά στους αγρότες


Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, στο πλαίσιο του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης τους Μυτιληνιούς.

Ο κ. Κατρακάζος συνοδευόταν από το Διευθυντή Δακοκτονίας της Π.Ε Σάμου, Γιώργο Κατσικογιάννη,  προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες που εκτελούνται για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό των ελαιοδέντρων.

Οι ψεκασμοί των ελαιώνων έχουν ξεκινήσει από τις 27 Ιουνίου και ήδη έχει γίνει η πρώτη γενική διαβροχή στη Σάμο και την Ικαρία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά για τη διαδικασία που ακολουθείται από την Δ.Α.Ο.Κ. της ΠΕ Σάμου για την υλοποίηση του Προγράμματος και ζήτησε, τόσο από τα στελέχη της Υπηρεσίας, όσο και από τους τομεάρχες γεωπόνους που έχουν προσληφθεί, καθώς και από την ανάδοχο εταιρεία να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος, ώστε να επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος (βρώσιμη ελιά – ελαιόλαδο), αλλά παράλληλα και η προστασία του περιβάλλοντος.