AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Ιουλ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλιείας σε γλυκά νερά στη Σάμο!

Πηγή φωτογραφιών: σελίδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου στο facebook

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ) διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου στη Λιμνοδεξαμενή Μαραθοκάμπου αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α).

Συμμετείχαν συνολικά 16 αθλητές και αθλήτριες από 4 διαφορετικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι τεχνικές που εφαρμόστηκαν ήταν το waggler και το pole fishing.Ήταν  η πρώτη φορά που σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ψάρεψαν οι μισοί σχεδόν αθλητές με την νέα τεχνική, για τα δεδομένα της Ελλάδας, του pole fishing.

Πρωταθλητής για το έτος 2016 ανακηρύχθηκε ο αθλητής του ΝΑ.Ο. Καρλοβάσου, Μαργαρώνης Δημήτριος με 13.870gr, δεύτερος ο αθλητής του συλλόγου "TΡΙΤΩN F.C", Μιχαηλίδης Αντώνιος, και τρίτος ο αθλητής του Α.Σ.Ε.Α Ιωαννίνων, Ζάρρας Γεώργιος.

Πρωταθλητής σύλλογος για το 2016 είναι ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου με τους αθλητές Μαργαρώνη Δημήτρη και Πανταζώνη Νίκο.

Το βραβείο για το μεγαλύτερο αλίευμα του Πρωταθλήματος κατέκτησε ο αθλητής του Α.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων Μπλέτσος Σταύρος με ένα κυπρίνο 1770 gr.

Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προέκυψε η εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει σε διεθνές επίπεδο το 2016 και η οποία αποτελείται από τους εξής:

Μαργαρώνης Δημήτριος – Μιχαηλίδης Αντώνης – Ζάρρας Γεώργιος – Πανταζώνης Νικόλαος –Τηγανίτης Χρήστος και Γιαννετόπουλος Θεόδωρος.

Μετά το τέλος του τελικού αγώνα της Κυριακής ακολούθησε αγώνας ψαρέματος για παιδιά στην λίμνη. Κάθε παιδί αγωνίστηκε με τον εξοπλισμό ενός ενήλικου αθλητή ο οποίος ήταν και  ο βοηθός του κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι τρεις πρώτοι του παιδικού αγώνα ήταν ο Φαλιέρας Αχιλλέας (1ος), Θεοδώρου Αργύρης (2ος) και Ζάρρας Αλέξανδρος (3ος).

Να σημειωθεί ότι όλα τα αλιεύματα επέστρεψαν ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οι απονομές των βραβείων έγιναν στον Όρμο Μαραθοκάμπου, παρουσία του Δήμαρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου. Ακολούθησε νησιώτικο γλέντι μέχρι το πρωί με ζωντανή μουσική.

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες και την απονομή των επάθλων!