AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Ιουλ 2016

Τουριστική προβολή της Σάμου σε μεγάλες βρετανικές εφημερίδες


Η Σάμος προβλήθηκε τουριστικά τις τελευταίες μέρες σε δύο από τις μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες, στους "Times" του Λονδίνου και στην "Telegraph"!

Τα τουριστικά ρεπορτάζ προέκυψαν μετά από την πρόσκληση από τον Δήμο Σάμου και την φιλοξενία στο νησί δύο δημοσιογράφων, της Amanda Dardanis και του Chris Leadbeater.

Το ταξίδι εξοικείωσης της Amanda Dardanis πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Ιουλίου ενώ αυτό του Chris Leadbeater από τις 16 έως τις 19 του ίδιου μήνα.


Και τα δύο ταξίδια διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σάμου σε συνεργασία με το γραφείο Ε.Ο.Τ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας και τον tour operator "Sunvil Holidays".

Σε σχετική επιστολή του προς τον Δήμο Σάμου, το γραφείο Ε.Ο.Τ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των πρόσφατων ταξιδιών των δημοσιογράφων κ.κ Amanda Dardanis της εφημερίδας "The Times" και Chris Leadbeater της εφημερίδας "The Telegraph" στη Σάμο, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη συνεργασία και για την πολύτιμη συμβολή σας τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διεξαγωγή των εν λόγω ταξιδιών.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για μελλοντικές συνεργασίες με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Σάμου
".