AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουλ 2016

Τα αποτελέσματα του πανσαμιακού τουρνουά beach volley U16


Την Τετάρτη διοργανώθηκε από την Τ.Ε Σάμου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), για δεύτερη χρονιά, το τοπικό τουρνουά-πρωτάθλημα beach volley U16 κοριτσιών (κορίτσια γεννημένα από 1-1- 2001 και μετά) στο γήπεδο beach volley της παραλίας "Ποτάμι" Καρλοβάσου.

Με την συμμετοχή 5 ομάδων (2 περισσότερες από πέρυσι) και μετά από όμορφα παιχνίδια, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Ναταλία Χατζηνικολάου - Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου.

Δευτεραθλήτρια ήταν η ομάδα των Αλεξάνδρα Γεροντή - Χρυσάνθη Κωσταντέλλη.

Η Τ.Ε Ε.Ο.Π.Ε Σάμου συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού και της εύχεται καλή επιτυχία στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όπου και θα λάβει μέρος και θα διεξαχθούν στις 30-31 Ιουλίου στον Σχινιά Αττικής, αλλά και όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για την απόδοσή τους και την προσπάθειά τους.

Τέλος ευχαριστεί τον Π.Ο.Π Σάμου, Θανάση Πανούσο, και τον Πρόεδρο της Δ.Ε Καρλοβάσου και προπονητή, Μανώλη Μαθιό, γιατί χωρίς την δική τους παρουσία δεν θα μπορούσε να γίνει το τουρνουά, καθώς ανέλαβαν την οργάνωση και διεκπεραίωσή του.

Οι διοργανωτές ελπίζουν του χρόνου να συμμετάσχουν ακόμη περισσότερες ομάδες και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες για μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά: