AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Αυγ 2016

Νέο αυτοκίνητο για το Ίδρυμα "Σαμιακή Αρωγή"


Το Ν.Π.Δ.Δ κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και περιβάλλοντος "Σαμιακή Αρωγή" του Δήμου Σάμου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου και προκειμένου να συνεισφέρει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του, προέβη στην αγορά νέου επιβατικού πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου, για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι (Β.σ.Σ)" - Δομή Καρλοβάσου.

Η τελετή αγιασμού, έγινε με θρησκευτική κατάνυξη στην πλατεία του χωριού Υδρούσσα, παρουσία του Δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου. Το αυτοκίνητο τέθηκε σε κυκλοφορία και θα εξυπηρετεί το Καρλόβασι και τα χωριά Υδρούσσα, Κοντακαίικα, Κονταίικα, Άγιοι Θεόδωροι, Πλάτανος, Λέκκα, Καστανιά και Κοσμαδαίοι.


Λίγα λόγια για τη "Σαμιακή Αρωγή"

Τα κοινωνικά Προγράμματα και η κοινωνική συνοχή, είναι η πρώτη προτεραιότητα του Δήμου Σάμου, δια μέσου του Ν.Π.Δ.Δ "Σαμιακή Αρωγή".

Η Σαμιακή Αρωγή πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 1850 συνεδρίες φυσικοθεραπείες το χρόνο, 76 συναντήσεις-ψυχαγωγίας Χορωδίας, 63 συναντήσεις προγράμματος αθλητισμού, 29 συναντήσεις παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών, 5 εκδρομές μελών των 2 Κ.Α.Π.Η, παροχή υπηρεσιών σε 3.441 ωφελούμενους των προγραμμάτων ΒσΣ,  παρέχει είδη διαβίωσης σε άπορους δημότες δύο φορές το χρόνο και τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.