AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Οκτ 2016

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Σάμου


Με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου συναντήθηκε ο Νίκος Κατρακάζος. Δεδομένης της έντονης ανησυχίας της τοπικής κοινωνίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Νομού, ο αντιπεριφερειάρχης θα συναντηθεί  τις επόμενες μέρες και με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Φωτεινή Θαλασσινού και ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Δράκος.

Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείου της Σάμου λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και υλικών μέσων καθώς επίσης και για τις δύσκολες και επικίνδυνες πολλές φορές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά "Οφείλουμε όλοι καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν.

Είναι κοινός τόπος ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και για διάθεση πιστώσεων για την ομαλή τροφοδοσία σε υλικά και μέσα.

Λύσεις που επιλέγονται με τις μετακινήσεις αγροτικών ιατρών και προσωρινές προσλήψεις με ελαστικές μορφές εργασίας όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά δημιουργούν περισσότερα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την ανησυχία των κατοίκων που εκπροσωπούμε και να ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προς τη κεντρική διοίκηση που είναι υπεύθυνη για τη σημερινή πρωτόγνωρη κατάσταση".