AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Οκτ 2016

Εταιρεία υγρών καυσίμων δώρισε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου

Πηγή φωτογραφίας: era-aegean.gr

Είδη πρώτης ανάγκης όπως όσπρια, ζυμαρικά, αλάτι, ζάχαρη, γάλατα, κονσέρβες έτοιμου φαγητού κ.ά που ξεπερνούν συνολικά τα 1.500 κιλά προσέφερε εταιρεία υγρών καυσίμων Silk Oil στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σάμου.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων του Γιάννη Μανώλαρου που αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη εταιρεία στο νησί με άλλους εννέα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανέλαβε η εταιρεία εδώ και τρεις μήνες αποταμιεύοντας ένα λεπτό σε κάθε 10 λίτρα καυσίμων που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Η κίνηση θα συνεχιστεί και το επόμενο τρίμηνο.

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από τα στελέχη της εταιρείας και πρατηριούχους, ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία ενώ από την πλευρά της Μητρόπολης παρευρέθηκε ο εφημέριος του Αγίου Χαραλάμπους πατήρ Εμμανουήλ.

Ο εφημέριος ευχαρίστησε και εκείνος με τη σειρά του την εταιρεία για την προσφορά της και τόνισε ότι φέτος το κοινωνικό παντοπωλείο θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια από κάθε πολίτη ή επιχείρηση αφού η ζήτηση διαφαίνεται πολύ μεγάλη.

Τα προϊόντα μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από εργαζόμενους της εταιρείας την ίδια ημέρα προκειμένου να γίνουν δέματα για κάθε οικογένεια. Οι οικογένειες που θα ωφεληθούν φέτος από το παντοπωλείο αναμένεται να ξεπεράσουν τις πεντακόσιες.

Πηγή: era-aegean.gr - Χάρης Ζαβουδάκης