AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Οκτ 2016

Η Ολλανδία συνεχίζει να στηρίζει τουριστικά τη Σάμο


Τη Σάμο επισκέφτηκε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος του μεγάλου ολλανδικού tour operator "Sundio", Gert de Caluwe.

Συνοδευόμενος από μια σειρά στελεχών της εταιρείας και τον τοπικό του συνεργάτη, Δημήτρη Κασμιρλή (Rhenia Tours), ο κ. de Caluwe ξεναγήθηκε στο νησί, επισκέφτηκε ξενοδοχεία και στο τέλος σε μία θερμή εκδήλωση το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Proteas, προχώρησε σε μία παρουσίαση της εταιρείας Sundio και των σχεδίων της για την Ολλανδία αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται, με ιδιαίτερες αναφορές στην Δανία και στο Βέλγιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sundio αποτελεί για την Σάμο τον Νο1 ολλανδικό tour operator, διακινώντας προς το νησί μέχρι και 10.000 Ολλανδούς ετησίως.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, ο αερολιμενάρχης Π. Μανούκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κ. Κυριαζής, εκπρόσωποι του δήμου, επαγγελματικών φορέων και δεκάδες ξενοδόχοι του νησιού.

Ακολούθησε κοκτέιλ μέχρι αργά το βράδυ με επαφές και ανταλλαγές απόψεων ανάμεσα στα στελέχη του Sundio και τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Σάμου.

Η επίσκεψη του ίδιου του CEO της εταιρείας στη Σάμο είχε σαν σκοπό να τονίσει με τον ισχυρότερο τρόπο την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του Sundio προς το νησί, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω του μεταναστευτικού και κυρίως του τρόπου που παρουσιάστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Το μήνυμα του Gert de Caluwe ήταν καθαρό, το Sundio πιστεύει στη Σάμο και θα τη στηρίξει για να ξεπεράσει την κρίση.

Πηγή: tornosnews.gr