AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Αυγ 2017

Κλείσιμο δρόμων για τις γιορτές κρασιού στην πόλη της Σάμου στις 26-27/8


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους σκοπούς των εκδηλώσεων των "Γιορτών Σαμιώτικου Κρασιού" στην πόλη της Σάμου θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή λεωφόρο Θεμιστοκλή Σοφούλη το Σάββατο 26 Αυγούστου από τις 20:00 και την Κυριακή 27 Αυγούστου από τις 20:30 και ως την λήξη των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα αυτές τις ημέρες και ώρες θα παραμείνει κλειστή η παραλιακή λεωφόρος από το ύψος του "Ξενία" έως και το ύψος των δικαστηρίων. 

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα τμήματα των οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη (από το ύψος του κινηματογράφου) και της 25ης Μαρτίου που οδηγούν  στην παραλιακή.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις των "Γιορτών Σαμιώτικου Κρασιού" διοργανώνονται από τον Δήμο Σάμου, τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού, τον Ε.Ο.Σ.Σ, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Εστίασης Σάμου.

Θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 20:30 με Μικρασιάτικα τραγούδια, αναβίωση Σαμιώτικου Γάμου, χορούς του Αιγαίου και γλέντι με ζωντανή μουσική και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:30 με την  συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, της  Κέλλυς Βουδούρη και της Γιάννας  Φαφαλιού.