AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Αυγ 2017

Έρευνα για το προφίλ υγείας των κατοίκων της Σάμου


Τη μελέτη του προφίλ υγείας των κατοίκων της Σάμου σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έχει αναλάβει ο Δήμος Σάμου.

Για την εκπόνηση της μελέτης αυτής υπάρχει εκτενές ερωτηματολόγιο το οποίο θα κληθούν να απαντήσουν ανά Δημοτική Ενότητα, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου. Ήδη ξεκίνησε η διανομή των ερωτηματολογίων σε όλο το Δήμο, αναλογικά με τον πληθυσμό, (Δ.Ε Βαθέος 133, Δ.Ε Καρλοβασίων 103, Δ.Ε Πυθαγορείου 85,Δ.Ε Μαραθοκάμπου 29), από εθελοντές- συνεντευκτές, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν για το σκοπό αυτό. 

Οι εθελοντές θα έχουν μαζί τους κατά τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων, βεβαίωση συνεντευκτή από το Δήμο, προκειμένου να πιστοποιούν ότι εκπροσωπούν τον Δήμο έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεπεραστούν οποιεσδήποτε τυχόν επιφυλάξεις από τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμος Σάμου παρακαλεί τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν στην έρευνα. Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια από τους εθελοντές-συνεντευκτές.
  
Οι υπεύθυνοι του δήμου θεωρούν ότι μετά το πέρας της έρευνας θα έχουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη, ένα χρήσιμο εργαλείο για το Δήμο μας, σχετικά με την ποιότητα ζωής των κατοίκων και το προφίλ υγείας αυτών, προκειμένου να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, αλλά και να προσχωρήσουμε σε δράσεις προαγωγής και πρόληψης της υγείας.