AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Αυγ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η έκθεση τοπικών προϊόντων της Σάμου!


Ο πλούτος της σαμιώτικης γης παρουσιάζεται στην έκθεση τοπικών προϊόντων με θέμα “Ο τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας” που διοργανώνουν στην πόλη της Σάμου από 11 έως 13 Αυγούστου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μαζί με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου.  

Σαμιώτικες ελιές, ελαιόλαδο, κρασί, ούζο, σούμα, λικέρ, μπράντι, μέλι, βότανα, ντοματίνια και σαλιγκάρια είναι μερικά από τα προϊόντα που θα γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης στην παραλιακή οδό της πρωτεύουσας του νησιού. Όλοι μπορούν να τα δοκιμάσουν και να τα αγοράσουν στη συνέχεια αν το επιθυμούν.

Η έκθεση λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 24:00 μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου και συνδυάζεται με πλήθος γαστρονομικών εκδηλώσεων, όπως η βράβευση και η επίδειξη μαγειρικής του Master Chef Λάμπρου Βακιάρου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, δήλωσε για την έκθεση:

"Η προσπάθεια, ο αγώνας για την προώθηση των υπέροχων προϊόντων των νησιών μας σίγουρα δεν εξαντλείται σε μια έκθεση.

Η τριήμερη εμπειρία της έκθεσης "Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας» όμως  αποτέλεσε σταθμό για αυτή τη προσπάθεια. 

Τρεις μέρες ζήσαμε μοναδικές στιγμές: χιλιάδες επισκέπτες, υπέροχες εκδηλώσεις, προϊόντα και παραγωγοί που ενθουσίασαν τους πάντες. Μια πόλη ξύπνησε και άπλωσε τη φιλόξενη αγκαλιά της….

Η Σάμος που δεν καταθέτει τα όπλα, η Σάμος που διαλέγει το δύσκολο δρόμο της συμμετοχής και της παραγωγής ήταν παρούσα. 

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΟΥΣ.

Η δική μας υπόσχεση είναι ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με περισσότερη όρεξη, με περισσότερη δύναμη, με πιο ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας μας". 

Πάρτε μια γεύση από τα περίπτερα της έκθεσης στις φωτογραφίες του My Samos Blog και στη συνέχεια του Μανώλη Marg!


























Φωτογραφίες του Μανώλη Marg: