AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Αυγ 2017

Έκπτωση 50 % των Hellenic Seaways και Blue Star Ferries για νέους φοιτητές


Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries παρέχουν και φέτος σημαντικές εκπτώσεις στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, με σκοπό την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών και των μελών της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν.

Η προσφορά ισχύει έως και 31/10/2017 και αφορά όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας, από και προς τον εκάστοτε προορισμό των νέων σπουδαστών.

Η έκπτωση της Blue Star Ferries ανέρχεται επίσης σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2017, για τις γραμμές της Σάμου και του υπόλοιπου Βορειοανατολικού Αιγαίου, των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Blue Star Ferries ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το "Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017".

Δείτε στο My Samos Blog τα δρομολόγια των πλοίων της Hellenic Seaways και της Blue Star Ferries από και προς Σάμο.