AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Αυγ 2017

Μαγευτικά τοπία της Σάμου!

Φωτογραφίες του Μανώλη Θράβαλου

Μοναδικής ομορφιάς φωτογραφίες που τράβηξε στη Σάμο ο Μανώλης Θράβαλος φιλοξένησε την Κυριακή η ιστοσελίδα Zougla.gr!

Όπως αναφέρει ο ίδιος, "η μαγεία της Σάμου δύσκολα χωράει σε ένα κλικ, γι'αυτό και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι πανοράματα λήψεων και αισθήσεων από τις πιο έντονες καλοκαιρινές στιγμές που μπορεί να ζήσει κανείς στο όμορφο νησί μας". 

Δείτε πώς περιγράφει τις φωτογραφίες του:

1) Ανατολή αυγουστιάτικης πανσελήνου πάνω από τα υπέροχα τοπία της βορειοανατολικής Σάμου όπως φαίνεται από το χωριό Βουρλιώτες. Το τουριστικό Κοκκάρι σε πρώτο πλάνο με το Βαθύ να διακρίνεται στο βάθος:


2) Πανόραμα των ανατολικών ακτών κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Με πρώτη την παραλία Μουρτιά, ακολουθούν η Μικρή και η Μεγάλη Λάκκα στους επόμενους δύο κολπίσκους ενώ το Κασονήσι με τα εξωτικά τιρκουάζ νερά βρίσκεται στην συνέχεια της ποικιλόμορφης ακτογραμμής:


3) Απολαμβάνοντας το θέαμα πυροτεχνημάτων κατά την αναπαράσταση της ναυμαχίας της Μυκάλης στο Πυθαγόρειο της Σάμου που πραγματοποιείται στις 5 Αυγούστου κάθε καλοκαιριού. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι φέτος φώτιζε τον κάμπο με το πιο υπέροχο φως επιτρέποντας την πανοραμική λήψη:


4) Κατακόρυφο πανόραμα από το άνοιγμα της σπηλιάς που βρίσκεται στην κόψη του φαραγγιού Κακοπέρατο στην δυτική Σάμο και καταλήγει στο Μεγάλο Σεϊτάνι, μία προστατευόμενη παραλία απαράμιλλης ομορφιάς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του:


Τέλος 5) η παραλία Μικρό Σεϊτάνι με τα κρυστάλλινα νερά και πρώτη στάση για ξεκούραση και βουτιά πριν συνεχίσουμε στο μονοπάτι για το Μεγάλο Σεϊτάνι: