AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Οκτ 2017

ΝΟ.ΔΕ Σάμου ΝΔ: "Να παραιτηθεί ο Γ. Μπαλάφας, εμπαίζει τους Σαμιώτες"

Ο υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας

Την παραίτηση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα ζητά η ΝΟ.ΔΕ Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Πιο αναλυτικά, η ΝΟ.ΔΕ. Σάμου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

"Οι πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μπαλάφα μόνο ως θέατρο του παραλόγου μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ένα θέατρο στο οποίο ο κ. Μπαλάφας γράφει μόνος του το σενάριο και είναι και ο μόνος θεατής στην παράσταση που δίνει. Επειδή, λοιπόν, ο ίδιος φαίνεται να ανακαλύπτει μια «υπέροχη» κατάσταση στα νησιά μας όπου ουδέν πρόβλημα υπάρχει, δεν θα τον καλέσουμε να επισκεφθεί το νησί μας, γιατί η προηγούμενη επίσκεψη φαίνεται ότι δεν του έμαθε τίποτε, αλλά να παραιτηθεί από τη θέση του, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η παρούσα κατάσταση.

Ο κ. Μπαλάφας, όχι μόνο εμπαίζει τους κατοίκους της Σάμου αλλά υποτιμά με τον χειρότερο τρόπο τη νοημοσύνη τους. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί, αλλά αντίθετα μεταθέτει την ευθύνη στους μόνους που δεν φταίνε, στους Σαμιώτες. Δεν γνωρίζουμε τους συνομιλητές του κ. Μπαλάφα, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτοί δεν μπορεί να διαβιούν στη Σάμο. Και τον καλούμε, σε επόμενες δηλώσεις του, να μην επικαλείται «ντόπιες» ανώνυμες μαρτυρίες, απλά και μόνο προς επίρρωσιν των παράλογων δηλώσεών του. Ας έχει την τόλμη να αναλάβει την ευθύνη των όσων λέει" καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΟ.ΔΕ Σάμου της Νέας Δημοκρατίας.