Συμμετοχή στην 5η μεγάλη ετήσια έκθεση "ΕΞΠΟΤΡΟΦ", που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από 26 έως 29 Ιανουαρίου, δήλωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός (Ε.Ο.Σ.Σ.) και άλλες επιχειρήσεις του νησιού.
Η εν λόγω έκθεση τροφίμων και ποτών οργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Μεταξύ πολλών άλλων εκθετών, εκεί θα βρίσκονται, στο περίπτερο B46-B48, A38-A44, και οι:
- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ: Τοπικά προϊόντα
- ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ (ΕΟΣ) ΣΑΜΟΥ: Κρασιά
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ Α.Ε: Tomaccini
- ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ: Αρωματικά φυτά και αιθέρια έλαια
- ORPHEUS-MANUFACTURE OF BIOLOGICAL & ECOLOGICAL PRODUCTS: Φυτικά καλλυντικά
- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ: Πετιμέζι, μαρμελάδες
- ΠΑΓΩΝΔΑΣ ΕΛΑΙΑ: Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες
Το ωράριο λειτουργίας της "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" είναι:
26/1: 12.00-21.30
27-28/1: 10.00-21.30
29/1: 10.00-17.00.
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, από 19.00-21.00, στο κεντρικό event του "Πίνουμε Ελλάδα" που επιμελείται ο ταλαντούχος bartender Κώστας Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του, θα δημιουργηθούν cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο κρασί που θα ενωθεί με ιδιαίτερα αποστάγματα κι ελληνικά βότανα.
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, από 19.00-21.00, στο κεντρικό event του "Πίνουμε Ελλάδα" που επιμελείται ο ταλαντούχος bartender Κώστας Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του, θα δημιουργηθούν cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο κρασί που θα ενωθεί με ιδιαίτερα αποστάγματα κι ελληνικά βότανα.