AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κοπή βασιλόπιτας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβάσου

Φωτογραφίες από τη σελίδα IMSamou.gr

Η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καρλοβάσου "Ευγηρίας Πρόνοια" πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο  βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Αντώνιος Κωστάκης, και η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, Άννυ Ανδρεάδου, συγγενείς των τροφίμων και φίλοι του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το Ίδρυμα, με κάθε ηθική και υλική βοήθεια. 

Όπως ανέφερε, "Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο ιδρύθηκε το 1975. Σήμερα φιλοξενεί 37 γέροντες και γερόντισσες που βρίσκουν παρηγοριά, συμπαράσταση, αμέριστη φροντίδα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κυρίως πνευματική στήριξη.

Λειτουργεί με άδεια παρά του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας. Διοικείται από επταμελές συμβούλιο και απασχολεί 10 εργαζομένους. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες για την συνέχιση της λειτουργίας του, προσφέρει υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών".

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή κοπής της αγιοβασιλόπιτας του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καρλοβάσου "Ευγηρίας Πρόνοια" .







Πηγή: IMSamou.gr