AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Ιαν 2018

Ο Μάνος Κόνσολας περιφερειακός τομέαρχης της ΝΔ στο Βόρειο Αιγαίο


Περιφερειακοί τομεάρχες σε κάθε περιφέρεια της χώρας ορίστηκαν με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο Βόρειο Αιγαίο καθήκοντα τομεάρχη της Περιφέρειας αναλαμβάνει ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας.
 
"Η τοποθέτηση και δραστηριοποίηση ενός έμπειρου και καταξιωμένου βουλευτή, ο οποίος γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών και των κατοίκων τους, θα βοηθήσει στην καλύτερη αντιμετώπιση των πλείστων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε τόσο ως μεμονωμένα νησιά, όσο και ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου" αναφέρει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας.
 
Όπως σημειώνει, ε τον ορισμό των τομεαρχών, η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει τη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της πατρίδας μας.
 
Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η ανάδειξη των κατά τόπους προβλημάτων και προτεραιοτήτων, προκειμένου να υπάρξει ένας ρεαλιστικός και εξειδικευμένος προγραμματισμός, επικεντρωμένος στην ουσία των προβλημάτων της Περιφέρειας".