AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Ιαν 2018

Είδη πρώτης ανάγκης από την ΕΛ.ΑΣ. στο "Παντοπωλείο Αγάπης" Σάμου

Φωτογραφία από την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στη Σάμο

Εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κλπ), με σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, σε όλη τη χώρα οργάνωσε κατά τις γιορτές η Ελληνική Αστυνομία στη Σάμο, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.
 
Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της τοπικής Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από τις συνεισφορές του ένστολου και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου παραδόθηκαν σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς της περιφέρειας.
 
Στη Σάμο, προσωπικό της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου τα παρέδωσε στο "Παντοπωλείο της Αγάπης", της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας.
 
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., "η δράση αυτή έχει ως στόχο τη στήριξη των οργανισμών και των ιδρυμάτων αυτών στην κάλυψη των αναγκών τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί συμβολική χειρονομία έμπρακτης αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους".