AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι Καρλοβασίτες της Αττικής έκοψαν την πίτα τους!


Την πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Καρλοβασιτών Αττικής "Λυκούργος Λογοθέτης", στο ξενοδοχείο "Τιτάνια", στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία πλήθους κόσμου κι εκπροσώπων των φορέων του νησιού.

Πιο αναλυτικά, παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης, ο δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Καραγιάννη, ο υπεύθυνος του Συνδέσμου Ο.Τ.Α Δυτικής Σάμου Μανώλης Νικολού, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής Αλέξανδρος Ζαβός, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων Κώστας Αγγελής, ο διευθυντής ενδοκρινολογικού στο ΝΙΜΙΤΣ Αντώνης Χατζηιωαννίδης, ο καρδιολόγος Αριστ. Χαραλαμπάκης κ.ά.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκαν και η γενική συνέλευση-αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Κατά σειρά εξελέγησαν: Ειρήνη Καπώλη, Σταύρος Πανέρης, Χαράλαμπος Τζάνης, Κομνηνός Βαρβατές. Ισοψήφισαν Δέσποινα Κατεβαίνη, Σταμάτης Φιλιππής και Χρυσόστομος Γαλαθρής.

Δείτε τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε από την εκδήλωση ο φωτογράφος Δημήτρης Μαραγκός!

Από αριστερά, Χαράλαμπος Κουτσός και Σταμ. Φιλιππής-μέλη του ΔΣ του συλλόγου, ο πρόεδρος των Καρλοβασιτών Αττικής Ν. Ανδρεάδης, ο μητροπολίτης κ. Ευσέβιος, η γραμματέας του συλλόγου Δ. Κατεβαίνη και ο αντιπρ. Στ. Πανέρης

Από αριστερά, ο μητροπολίτης Ευσέβιος, ο Ν. Ανδρεάδης και ο Σταμάτης Φιλιππής, μέλος του ΔΣ του συλλόγου Καρλοβασιτών Αττικής


Ο βουλευτής Σάμου Δ. Σεβαστάκης απευθύνει χαιρετισμό. Πίσω δεξιά ο Ν. Ανδρεάδης, αριστερά ο αντιπρ. του συλλόγου Σταύρος Πανέρης

  




Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον εφοπλιστή Νικόλαο Σούτο, πρόξενος της Λιβερίας



Ο Νικόλαος Σούτος και ο γιος του Αλέξανδρος με τις συζύγους τους 


Από αριστερά, ο Στ. Πανέρης, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ν. Κουτσός, ο Ν. Ανδρεάδης, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Ζάχαρης, Σταμ. Φιλιππής.  

Ο Αλεξανδρος Ζαβός-πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Σταύρος Πανέρης

Από αριστερά, Κομνηνός Βαρβατές-μέλος του ΔΣ του συλλόγου, Χ. Κουτσός, Στ. Φίλιππής, Ν. Παραδείσης, Δ. Κατεβαίνη 

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Μαραγκό (6974 049059) για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών του στο My Samos Blog προς δημοσίευση!