AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Μητρόπολη Σάμου βράβευσε τους αριστούχους!


Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις της Μητρόπολης Σάμου για την απονομή βραβείων και επαίνων στους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίων - Λυκείων της Σάμου και τους εισαχθέντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα φοιτητές και φοιτήτριες από τη Σάμο πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στην πόλη της Σάμου και το Καρλόβασι.
 
Στις αίθουσες εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Σάμου και της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου, παρουσία των αρχών του νησιού, των καθηγητών και των γονέων και εκατοντάδων κόσμου, ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος απένειμε επαίνους, βραβεία, δώρα και ευλογίες στους αριστούχους.

Ο Σεβασμιότατος με λόγους πατρικούς απευθύνθηκε στα παιδιά παρακινώντας τα για "ευγενή άμιλα και προσπάθεια, πάντα να αριστεύουν και να πρωτεύουν παραμένοντας πάντοτε ταπεινοί ώστε να λαμβάνουν την χάρη του Κυρίου μας". Ταυτόχρονα τόνισε "την σπουδαιότητα της επιβράβευσης των αγώνων της υγιούς αριστείας κάνοντας μια ιστορική αναδρομή σ’ αυτή την αρετή".

Μετά τις απονομές των επαίνων ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από νεανικές χορωδίες

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελετή βράβευσης στην πόλη της Σάμου:






Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελετή βράβευσης στο Καρλόβασι:





Πηγή: IMSamou.gr