Φωτογραφίες από τη σελίδα του executive chef, Βαγγέλη Μπιλιμπά, στο facebook |
Η μεγάλη έκθεση για ξενοδοχεία, καφέ και εστιατόρια HORECA φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου.
Οι καινοτόμες δημιουργίες του που παρουσιάστηκαν στη HΟRΕCΑ περιείχαν μια ποικιλία κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ). Για παράδειγμα:
- Σαλάτα από φύκια, πράσινα φυλλώματα, μανιτάρια πλευρώτους, γαρίδα, λάδι τρούφας, χαβιάρι από το "Samos Vin Doux", το πολυβραβευμένο γλυκό Μοσχάτο Σάμου.
- Θαλασσινός μουσακάς με καραβίδα σβησμένη με "Aegean Breeze", το τραγανό λευκό ξηρό Μοσχάτο Σάμου.
- Θαλασσινές ταλιατέλες με κρέμα καπνιστού σολωμού σβησμένου με "Ψηλές Κορφές".
- Σούπα με ραβιόλι γεμιστό με ραγού φυκιών και γαρίδας σβησμένης με το εξαιρετικό παλαιωμένο "Samos Anthemis."
- Μπαρμπούνι με ραγού λαχανικών αρωματισμένων με "Ψηλές Κορφές", πουρέ σελινόριζας και τουίλ από φύκια.
- Στρείδι με φύκια και σάλτσα από το λευκό ημίξηρο Μοσχάτο "Aegean Breeze".
- Για επιδόρπιο: Γλυκιά κρέμα με τσάι μάτσα, άγαρ-άγαρ και το ημίξηρο ροζέ "Selana" (ημίξηρο, ροζέ).
Δείτε τις φωτογραφίες από την επίδειξη μαγειρικής στη HORECA οι οποίες ανέβηκαν στη σελίδα του Βαγγέλη Μπιλιμπά στο facebook!