AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Νοε 2018

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝ.ΑΛ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Σάμο και Β. Αιγαίο


Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) ανακοίνωσαν τα πρόσωπα που θα υποστηρίξουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 σε Σάμο και Βόρειο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεδρίαση την Παρασκευή, αποφάσισαν ομόφωνα την καθολική στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, και στον υποψήφιο δήμαρχο Σάμου, Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.

Τα μέλη της Ν.Ε Σάμου του Κινήματος Αλλαγής "στηρίζουν απόλυτα τους εν λόγω υποψηφίους  και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου της τελικής νίκης δίνοντας προοπτικές Ελπίδας στα καθημαγμένα ακριτικά νησιά μας".          

Η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής επίσης σε απάντηση δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με επιστολή του περιφερειακού συμβούλου, Αλεξάνδρου Λυμπέρη, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:                                                                                         

"Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα.                                                                                           

Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τη δημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση  διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com